سوالات متداول دزدگیر اماکن
سوالات متداول دزدگیر اماکن

نحوه کاربری سیستم دزدگیر One

در ابتدای کار قبل از هر توضیحی لازم است که برای آشنایی بهتر با سیستم و همینطور برای درک عملکرد و نحوه چگونگی کاربری آن، دفترچه راهنمای فارسی داخل پک وان را حداقل یکبار به صورت کامل مطالعه کنید چرا که مواردی که در دفترچه آورده شده مخصوص استفاده برای کاربر است و نکات اصلی پایه ای تا حرفه ای استفاده از محصول داخل آن آورده شده است.


تعریف مدیر اول و پیامک موفقیت آمیز بودن دستور

اولین شخصی که پس از باز کردن و قرار دادن سیم کارت در دزدگیر برای بار اول به پنل پیامکی ارسال کند به عنوان مدیر دستگاه شناخته می شود و تنها این شخص (شماره) دسترسی به تنظیمات را دارد بنابراین این شخص می تواند نرم افزار One را روی موبایل خود نصب کند و بقیه مدیر ها را در قسمت شماره های تماس و پیامک تعریف کند.

دقت کنید که هر پیامک یا دستور نرم افزاری که از شماره هر کدام از مدیر ها به سمت دستگاه ارسال می شود، باید پیامک موفقیت آمیز بودن آن دریافت شود در غیر اینصورت دستور روی پنل اعمال نشده است.

 

تعریف شماره های تماس و پیامک:

یکی از مهمترین تنظیمات راه اندازی دزدگیر، تعریف شماره های تماس و پیامک برای اطلاع رسانی در هنگام تحریک یک سنسور است. زمانی که یک سنسور تحریک می شود (به طور مثال سنسور وزنی، حرکتی را تشخیص می دهد) سیگنالی از سنسور به پنل اصلی ارسال می گردد و بلافاصله دزدگیر شروع به آژیر زدن و تماس گرفتن می کند که این تنظیمات تماس در نرم افزار One انجام می پذیرد.

فرمت وارد کردن شماره ها برای موبایل (( ... 0912)) و برای تلفن های ثابت (( ... 02166)) است. و در جلوی شماره با انتخاب علامت تلفن و پیامک انتخاب می کنیم که به این شماره تماس بگیر یا پیامک بده و یا هر دو.

چه شماره هایی را تعریف کنیم؟

شما می توانید 5 شماره تماس و پیامک را بر اساس اولویت تماس از بالا به پایین وارد کنید تا در زمان آلارم به این شماره ها پیامک ارسال شود (به تمام شماره ها در کمتر از 4 ثانیه پیامک ارسال می شود) و به ترتیب تماس گرفته شود. پیشنهاد می شود که حداقل 2 تا از شماره ها برای افرادی باشد که در نزدیکی محل، زندگی می کنند، تا بتوانند در سریع ترین زمان ممکن مکان شما را بررسی کنند. همینطور ترجیحا شماره سیم کارتی که در دزدگیر قرار می دهید در موبایل افراد به نام دزدگیر محل شما ذخیره گردد تا در زمان تماس به سرعت قابل تشخیص باشد.

 

 

در زمان مسافرت چگونه کنترل کنیم؟

اگر مسافرت داخلی تشریف ببرید که سیمکارت تون آنتن داره و موردی نیست بنابراین می تونید با نرم افزار و یا کدهای پیامکی سیستم رو به طور کامل کنترل کنید و گزارش بگیرید اما اگر مسافرت خارجی تشریف می برید 2 تا مورد هست که بهتره انجام بشه:

حتما در لیست 5 نفری خود حداقل شماره یکی از افرادی که نزدیک به محل دزدگیر هستند را وارد کنید.

اگر شماره موبایل تان را رومینگ می کنید یا می خواهید شماره ای خارجی در پنل تعریف کنید می بایست از طریق کد های پیامکی مانند فرمت زیر شماره ها را تعریف کنید:

ارسال عدد 5 و 6 برای دریافت فرمت کد و وارد کردن شماره های مورد نظر به ترتیب تماس به همراه کد کشور و با وارد کردن 2 تا صفر و شماره کد برای تماس مانند:

 

 

TEL: SMS:

1.00989036251676                                               1.00989036251676

2.00989389999216                                               2.00989389999216

3.02166929713                                                      

 

     

 

تماس گرفت چه کار کنیم؟

فرض می کنیم که سنسوری تحریک شده و پنل در حال آژیر زدن و تماس گرفتن با شماره های تعریف شده است در این مرحله ابتدا پنل پیامکی را بنا به نام سنسور به شماره های پیامکی تعریف شده ارسال می کند و سپس شروع به تماس گرفتن با اولین شماره می کند در اینجا چند حالت می تواند اتفاق بیفتد :

پیام صوتی هشدار که از قبل روی پنل تنظیم کرده بودیم پخش شود.

پس از پاسخ به تماس، به قسمت شماره گیر یا کیپد وارد شده و می توان دزدگیر را با انتخاب اعداد ((0،1،6،9،* و #)) کنترل نمود (صفحه 7 دفترچه راهنمای کاربر).

پس از اطلاع توسط تماس یا پیامک لازم است که با شخصی که در نزدیکی محل هست سریعا تماس گرفته شود تا پیگیری لازم انجام شود و به صورت حضوری مکان مورد نظرمان را بررسی کند و یا به وسیله دوربین مدار بسته محل را کنترل کنیم.

 

 

 

 

کنترل فعال و غیر فعال سازی دزدگیر

دو حالت مختلف وجود دارد:

زمانی که در حال آژیر زدن است: می توان به وسیله ریموت کنترل، تگ RFID، صفحه کلید پنل و پاسخ به تماس، وضعیت پنل را کنترل کنیم دقت کنید در هنگامی پنل تحریک شده و در حال تماس گرفتن است شما به وسیله پیامک و نرم افزار نمی توانید آن را غیر فعال کنید چون پیامک شما زمانی در پنل اعمال می شود که پنل در حال تماس گرفتن نباشد و به اصطلاح تلفن پنل اشغال نباشد.

زمانی که درمحل نیستیم: در این زمان دستگاه با شما تماس برقرار می کند و با پاسخ به آن و استفاده از صفحه کلید می توانیم آن را فعال و یا غیر فعال کنیم.

 

 

تعریف نام ناحیه:

نامگذاری سنسورها به ما کمک می کند تا در زمان آلارم متوجه شویم که کدامیک از سنسورها یا ناحیه ها تحریک شده اند تا در سریعترین زمان ممکن به صورت مستقیم آن محل بررسی شود به طور مثال ((سنسور دود آشپزخانه)) به ما اطلاع می دهد که آتش سوزی در آشپزخانه اتفاق افتاده است. درنگ نکنید و به سرعت شخصی را محل اعزام کنید.

برای نامگذاری سنسورها وارد قسمت تغییر نام ناحیه شوید و یک نام با حروف فارسی ترجیحا بدون عدد برای سنسور خود انتخاب کنید و کلید انجام رو انتخاب کنید تا به ازای هر ناحیه یک پیامک به سمت دستگاه ارسال شود و یک پیامک موفقیت آمیز هم دریافت کنید همینطور برای تعریف نام تگ های RFID نیز به همین صورت در قسمت تغییر نام تگ های RFID عمل کنید.

 

حالت حفاظت خانگی

چقدر خوب که زمانی که داخل محل هستیم هم بتوانیم بعضی از سنسورها را فعال کنیم تا حفاظت پیرامونی محیط ما برقرار باشد شما می توانید در هنگام نصب مشخص کنید که کدام سنسورها در حالت حفاظت خانگی فعال باشند. سنسورهای درب و پنجره به صورت پیش فرض در حالت کاری ((معمولی)) قرار دارند به این معنی که وقتی حفاظت خانگی را فعال کنیم این سنسورها نیز فعال می شوند و سنسورهای حرکتی هم در حالت کاری ((خانگی)) هستند و در زمانی که حفاظت خانگی را فعال می کنیم این سنسورها غیر فعال می مانند تا بتوانیم در فضای داخلی رفت و آمد داشته باشیم.

حالت های کاری سنسورها را می توانیم مطابق با صفحه 13 دفترچه راهنمای فارسی تغییر دهیم و با توجه به مکان مورد نظرمان  تنظیمشان کنیم.


دانلود دفترچه راهنمای دزدگیر اماکن آیملز مدل ONE


دانلود دفترچه راهنمای دزدگیر اماکن آیملز مدل X


بهترین مارک دزدگیر منزل

مشکلات دزدگیرهای نسل قدیم

نصب دزدگیر منزل به چه صورت انجام میشود؟

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال